Nieuws

Restyle je suf!

Stylen, pimpen . . . Ze worden thuis wel eens gek van me! Los van dat ik weer voor mijn zaak Dubbelleven elke week weer alles omgooi en vernieuw, thuis gaat het ook gewoon door :) Even een nieuw kleurtje op de muur, zullen we nu dit kastje op je kamer zetten schat? Zoek jij maar een kleurtje uit. . . . .  Tis ook zó gebeurd, en vernieuwing brengt vreugd. . . tenminste, bij mij wel!

Groetjes Martine.

 

25 PRACHTIGE KLEUREN!!

Waarom heb ik voor deze 'Gorgeous 25' gekozen??

Wil d'r gewoon niet meer!!

Alle verflijnen hebben zóoo veel keuze!!!

En Dubbelleven zou Dubbelleven niet zijn, om ook hier weer uniek in te zijn . . .

'Kleine' keuze, waardoor we het JOU iets minder moeilijk maken, want met deze 25 tinten kan je in ELK interieur je basis neerzetten, is het niet in een muurkleur, is het wel in de kleur van je meubels!!!!!

Ik help je graag in het kiezen!!!

Kom je er niet uit??

Aarzel niet om contact op te nemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wij kunnen je zo goed als altijd te woord staan!!!!

PIGMENT VERSCHIL

Het kan zijn dat u 'slierten' pigment verschil ontdekt in uw glazen pot!!

Dit is heel normaal! In elk verfblik is dit aanwezig, maar doordat Dubbelleven heeft gekozen voor een prachtige glazen pot, ziet u geen verassingen meer!!

Net zoals in een verfblik, moet u altijd eerst uw pot doorroeren, zodat alle pigmenten goed verdeeld door de verf komen.

Is dit niet juist uiterst charmant! Dat je die pigment verschillen ziet zitten?!

DE SCHROEFDOP

Als u een potje Dubbelleven Krijtverf heeft aangeschaft, draait u uw schroefdop open, en dan vindt u een metalen dekseltje onder de schroefdop, met daaronder een sealer, die u gemakkelijk verwijdert, waardoor u meteen kunt beginnen met verven, het mooiste natuurlijk met onze Dubbelleven Kwast, die een maximaal rendement uit uw potje 'schraapt'...

Bent u klaar met verven en is uw potje nog niet leeg??? Zorg dan dat de glazen rand van de pot geheel verf-vrij is, leg het metalen dekseltje weer op de pot en draai de schroefdop goed dicht, dit is DE manier om uw verf goed houdbaar te houden!! Zorg dat uw pot goed afsluit!!!

Spoel je Dubbelleven kwast uit met lauw water en is daarna voor vele malen wederom bruikbaar!!