DUBBELLEVEN KWAST

Onze kwast is op de markt!!

Prachtige kwaliteitskwast van varkenshaar, voorzien van het Dubbelleven logo!!

Eindeloos herbruikbaar, spoel hem goed uit met lauw water, en u kunt hier jaren mee door!!

Deze kwast past precies in elk formaat pot van Dubbelleven, zodat u het maximale uit uw aangekochte pot kunt halen!! Geen enkel verfverlies hierdoor!!

Onze kwast kost € 6.50, te verkrijgen in onze Dubbelleven Webwinkel en in Loods5 Zaandam, Amersfoort en Sliedrecht!!

Vergeet niet uw potje na te spoelen!! Herbruikbaar als leuke aanvulling in uw keuken, of wat dacht je van alle losse pennen/potloden op uw bureau hierin te zetten!!

DIY (Do It Yourself)

Dubbelleven KrijtverfOns uniek samengesteld kleurenpalet telt 25 kleuren, waarin wij bewust voor ook wat 'andere' fellere tinten hebben gekozen, zodat we ons flink onderscheiden van andere Krijtverf-lijnen!!

Hoe te starten na aankoop van een pot Krijtverf van Dubbelleven:

Zorg dat je een mooie kwast in huis hebt! Leng de aangekochte pot met een klein beetje water aan! De verf wordt hierdoor NOG duurzamer, (je kan best een hoop doen, met maar een klein beetje Krijtverf) en ga aan de slag!

Wilt u een meubel(tje) bewerken?? Zorg dat het hout wat u gaat verven schoon en vetvrij is, afhankelijk van het soort hout (ik zeg altijd: bij écht donker hout, een schuurpapiertje erover heen halen, of een laagje witte grondverf erover heen rollen) kunt u wel/of niet, meteen beginnen met verven!! Probeer ook wat te experimenteren, werk met meerdere kleuren over elkaar, daarna lichtjes doorschuren, en de meest prachtige creaties ontstaan, vele voorbeelden vind u in onze unit in Loods5 Zaandam.

Wax DubbellevenIkzelf gebruik altijd een transparante wax na het aanbrengen van 1-of meerdere kleuren/verflagen, haal hier een pannenspons of een brillo-sponsje doorheen, en begin lichtjes de randjes door te schuren, druk nog niet te hard!! eerst wat experimenteren wat u zelf mooi vindt!! Vervolgens met een oude doek met wat wax uw meubel lichtjes “insmeren”. De transparante wax biedt tevens een beschermlaag voor uw meubel, makkelijk af te nemen met een licht vochtige doek en meteen slijtage-vast!

Voor het verven van een muur: Koop een mooie blokkwast, u wilt tenslotte het matte poederachtige strepen-effect toch op uw muur zien?? 1liter Krijtverf is goed voor ca. 8m2, dus reken van te voren goed uit wat u nodig heeft!!

Voor tips en voorbeelden google op internet, voor Krijtverf technieken en allerlei voorbeelden, maar aarzel ook niet contact met ons op te nemen met uw vragen en wij helpen u graag op weg!

ARIADNE AT HOME OKTOBER 2014

Heb je me al ontdekt?? In de 'Ariadne at Home' van Oktober 2014!!

Leuk toch, zo’n artikel, wordt weer door meerdere winkeliers ontdekt!!

Nog steeds vele aanvragen voor wederverkoop, lieve mensen, stap voor stap, het is niet anders, Loods5 Zaandam en Sliedrecht wordt er fantastisch verkocht, Loods5 Amersfoort komt er aan, en wachten nu totdat Loods5 ook met hun online verkoop de lucht ingaat!!
Als dat allemaal loopt gaan we weer een stap verder, het wederverkoop-plan!!
Het zijn nog steeds 1 paar handen die alles bewerkstelligd…. Welke dan??? Nou, kijk maar in die Ariadne!!!!!

1 VERKOOPPUNT WEG, 1 NIEUW VERKOOPPUNT ERBIJ!!

Helaas hebben de Bezoekers in de Villa Arena Amsterdam Zuid-Oost ons niet kunnen vinden, en hebben we besloten dit verkooppunt te verlaten!!

Het goede nieuws is dat we vanaf 16 Juli een nieuw verkooppunt hebben, en wel: Loods5 Sliedrecht!!!
Dubbelleven heeft daar vanaf 2010 altijd met veel plezier gestaan, maar nu terug en wel met DUBBELLEVEN KRIJTVERF!!!
Natuurlijk ook weer met onze brocante meubels en accessoires! Komen jullie kijken???

LOODS 5

Wat fijn, dat Dubbelleven Krijtverf zo lekker opgepikt wordt!!!

Kleine 4 maanden op de markt nu, verkoop gaat super dankzij mijn verkooppunt in Loods5 Zaandam, over 2 weken openen we ook een nieuwe stek in Loods5 Sliedrecht, en ook in 2015 bij de opening van Loods5 Amersfoort zijn wij erbij!!!!

Geweldig ook, die aandacht van winkeliers die geïnteresseerd zijn, de bladen die je benaderen, de eerste lag afgelopen week al op de deurmat!
Het blad EVA had een mooi artikel geplaatst in de Juni-editie!

Winkeliers, nog een klein momentje geduld!!
Wederverkoop zat niet helemaal in mijn toekomstplan, maar ben er hard over aan het nadenken hoe ik dit allemaal wil gaan aanpakken, en liever goed, dan halfbakken plannen!

Zie ik jullie voorlopig in Loods5??

Tot snel!

KRIJTVERF

Dubbelleven KrijtverfIk word wakker, door de zon die door een speeltje door de gordijnen gluurt….

Fit en vol energie jump ik in m'n sportoutfit, even een uurtje sporten, en dan weer heerlijk met mijn verf aan de bak!!

Elk potje giet ik zelf, elk etiketje plak ik zelf, handgeschreven namen op de deksels, potjes worden dichtgesealed, een ambachtelijk proces dus, maarrrrr…, ik doe het met liefde, met passie, ben zo trots op mijn eigen lijn, en het allermooiste is….Het wordt zo goed ontvangen, HIER doe ik het allemaal voor!!!

ENJOY YOUR DAY!!!

STOERE KRUKJES

Dit zijn onze stoere steigerhouten krukjes.

Te koop in loods5 Zaandam.