DubbelLeven Krijtverf

Home » Krijtverf terracotta

✔ Herbruikbare kwast

✔ Boenwax beschermlaag

✔ Dekkend in één laag

Krijtverf terracotta

Met de krijtverf van Dubbelleven kun je jouw meubels, muren en potten een terracottakleur geven. Dit is een rustige, natuurlijke uitstraling, ideaal voor potten en schalen. Daarnaast is het ook leuk om jouw houten stoelen te matchen met de uitstraling van jouw keramische tegels. Zo krijg je een mooi uniform interieur.

kleuren samples

Krijtverf met een mooie terracottakleur

Ben je van plan om tuinstoelen of tafels te schilderen? Gebruik de mooie terracotta krijtverf van Dubbelleven voor een rustige uitstraling. Ons assortiment heeft twee verpakkingsmaten, namelijk een pot van 250 milliliter en 750 milliliter. Een pot van 750 milliliter is meestal voldoende voor een oppervlakte van zes vierkante meter. Met onze verf hoef je vaak maar één laag te schilderen en, tenzij het meubel beschadigd is, hoef je ook niet te schuren. Bekijk ook onze zwarte krijtverf, leuk voor wanneer je jouw terracotta meubels wilt combineren met een andere kleur. Naast krijtverf heeft onze groothandel ook wax en kwasten beschikbaar.

Donker blauwe kast | Dubbelleven
Witte kast | Dubbelleven
Groene kast | Dubbelleven

Kies voor krijtverf met een rustige uitstraling

Wil jij graag jouw interieur een rustige uitstraling geven? Bestel dan onze terracotta krijtverf. Wil je meer weten over onze krijtverf en accessoires? Of wil je graag advies over het gebruik van onze verf? Stuur dan een e-mail naar martineruskus@dubbelleven.info.

Lage gele kast | Dubbelleven
Rode kast | Dubbelleven