DubbelLeven Krijtverf

Home » Meubels verven met krijtverf

✔ Herbruikbare kwast

✔ Boenwax beschermlaag

✔ Dekkend in één laag

Meubels verven met krijtverf

Wil jij je meubels verven met krijtverf? Onze krijtverf is geschikt voor verschillende materiaalsoorten. Ons assortiment bestaat uit verschillende leuke en unieke kleuren in transparante verpakkingen van 250 milliliter en 750 milliliter. Zo is er altijd wel een kleur die jij mooi vindt.

kleuren samples

Jouw meubels verven met meubelkrijtverf

Onze meubelkrijtverf is een matte, poederachtige substantie en is uiterst zuinig, waardoor je met een pot krijtverf van 750 milliliter al meerdere meubels kunt verven. Daarnaast is de kleur zeer dekkend waardoor één laag vaak voldoende is. De ondergrond van de meubels die je wilt verven met krijtverf heeft echter wel invloed op de dekking van de verf. Het is veelal niet nodig om de meubels te schuren, hooguit de delen die beschadigd zijn of vlekken hebben. Onze meubelkrijtverf zit verpakt in transparante potten, waardoor je al een duidelijk beeld hebt van de kleur voordat je deze besteld. Je krijgt dus écht de kleur die je ziet. Naast meubelkrijtverf bestaat ons assortiment ook uit wax en kwasten voor jouw verfprojecten.

Donker blauwe kast | Dubbelleven
Witte kast | Dubbelleven
Groene kast | Dubbelleven

Start nu jouw meubelproject

Ben je van plan je meubels te verven met onze meubelkrijtverf? Bestel dan jouw favoriete kleuren krijtverf. Wil je aanvullende informatie over de toepassing van onze verf? Stuur dan een e-mail naar martineruskus@dubbelleven.info. Wil jij snel een extra pot verf halen bij jou in de buurt? Bekijk dan het overzicht van dealers met onze producten.

Lage gele kast | Dubbelleven
Rode kast | Dubbelleven